Home Now Manual CFP 🤓Study

Bærekraftig universiell utforming

Summary

For at noe skal skje her i verden må noen være motiverte for å gjøre jobben, eller det må være minste motstands vei. I alle fall om det skal skje konsistent over tid. Motivasjon falmer som regel over tid.

I denne talken ser vi på hvordan teamet jeg jobber i har jobbet med å bygge inn universiell utforming i alle ledd i utviklingsprosessen, fra design, til koding, byggepipelines og testing av systemene vi lager.

Vi kommer til å snakke kort om hva kravene for universiell utforming er, hvordan vi har prøvd å bygge det inn u utviklingsprosessene våre, og om våre erfaring med dette arbeidet.

Expected audience

Denne talken er for de som ønsker å løfte den universielle utformingen i løsningene de lager men er litt usikkre på hvordan starte. Vi prøve å gjøre universiell utforming så konkret som mulig!

Key points

Outline

Information for the program commitee

Please include any information relevant to the program committee that you do not want to include in your public presentation profile. For example, you can give us your motivation for speaking at JavaZone, include links to videos and slides from previous speaker engagements or any other relevant information for choosing your talk.

Ønsker muligheten til å dele våre erfaringer med å bygge universiell utforming inn i teamets prosesser for å gjøre arbeidet så sømmløst som mulig.

Previous talks at JavaZone:

Short description of the speaker

Dag Frode liker å løse problemer, enten med å skrive kode, eller ved å sette ting i system på andre måter. Han har erfaring som konsulent og har jobbet på flere prosjekter enn de fleste kan telle på to hender.